Lista e Kanaleve në IPKO

KanaleveNumrin
IPKO Promo1
RTK12
RTK 23
Klan Kosova4
RTV 215
KTV6
TE 77
Top Channel8
TV Dukagjini10
T Channel SD11
Stinët12
Tribuna13
Rrokum14
RTK315
Top News16
ABC News17
My Music18
First Channel19
Bang Bang56
Cufo TV57
Baby TV60
Boomerang61
21 Junior63
Film Komedi86
Film Autor87
Film Drame91
Film Aksion92
Fox Life93
EXP Shkence101
EXP Histori102
EXP Natyra103
24 Kitchen107
Travel Channel108
Fine Living109
RTV 21 News Bizz137
Zeri TV138
News 24139
Report TV140
TV ARTA141
RTK 4142
CNN int143
BBC World144
EuroNews145
A2146
Rai News147
DW148
Melody.TV166
IN TV167
SuperSonic TV168
STV Folk169
Fashion TV171
BBA 1176
BBA 2177
RTV 21 MK180
TDC SD182
TV Diaspora183
E-TV184
On TV185
RTV 21 Plus186
21 Popullore187
Zico TV188
TV ERA189
TV SHENJA190
Dasma TV191
ART192
21 Mix193
TV Llapi194
TV Fontana195
TVR196
Hayat Plus241
beIN Gurme244
beIN Movies Turk245
beIN IZ247
TV Besa256
TV Syri Vision257
TV Mitrovica258
TV Prizren260
TV Festina261
TV Vali262
TV Opinioni263
TV Ballkan264
TV Liria265
TV Puls266
TV Iliria267
RTL281
RTL 2283
VOX284
N-TV285
Rai 1286
Rai 2287
Rai 3288
TV 5 Monde289
Al jazeera290
Al Jazeera Balkans291
Peace TV292
X-1311

Në platformën IPKO ju shikoni kanale të ndryshme televizive, me programe të llojllojshme dhe në HD. Lista e plotë e kanaleve është më poshtë.

error: Content is protected !!